پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه خودپنداره تحصیلی
پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه خودپنداره تحصیلی
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق خودپنداره تحصیلی که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 57 |
حجم | 191 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دسته بندی | علوم پایه |
توضیحات کامل
فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری خودپنداره تحصیلی عنوان این پژوهش می باشد که در ان به مبانی نظری و پیشینه تحقیق می پردازیم.
در سال های اخیر ، این نظریه که استعداد هر فرد به عنوان تنها عامل مستقل در تحصیل نقش دارد مورد تردید قرار گرفته و بر خودپنداره تحصیلی و تأثیر آن در انگیزه پیشرفت تحصیلی تکیه شده است . خودپنداره تحصیلی ، یک از عوامل مؤثر بر پیشرفت تحصیلی و عبارت از نگرش کلی فرد نسبت به توانایی های خودش در رابطه با یادگیری آموزشگاهی است . تصور مثبت فرد راجع به خود ، نه تنها می تواند در تحصیل وی تأثیر بگذارد ، بلکه این تصور عاملی مثبت در جهت رسیدن به کمال مطلوب در امر تحصیل نیز هست و بر عکس ،دانش آموزانی که احساس خوبی درباره توانایی خود ندارند ، حتی بدون توجه به نژاد و رنگ پوست ، به ندرت در فعالیت های تحصیلی خود موفق هستند. به اعتقاد بلوم ، از نظر دانش آموزان ، مواد درسی آموزشگاه واحدهای کاملاً مجزا از یکدیگر نیستند؛ از نظر او هر ماده درسی قسمتی از فرایند کلی آموزش و آموزشگاه است .
دانش آموز در جریان آموزش ،نگرش و علاقه کلی نسبت به درس و مدرسه پیدا می کنند که ممکن است ویژگی های ورودی عاطفی آنان را درباره اغلب تکالیف یادگیری یا مواد درسی و درس های مختلف در چارچوب فعالیت های آموزشگاهی تحت تأثیر قرار دهد. مفهوم خوپنداره تحصیلی و انگیزه پیشرفت تحصیلی به نوع عواملی که افراد به موفقیت های خود نسبت می دهند وابسته است ،یعنی دانش آموزی که خود را موفق می داند موفق تر و بر عکس ،دانش آموزی که خود را ناتوان می بیند ناموفق تر است. هنگامی که فرد ،تصور خوبی درباره خود دارد احساس می کند که موجودی تواناست و با اطمینان فکر می کند و می کوشد که رفتارش توآم با موفقیت باشد تا بعدها موجب افزایش احساس ارزشمندی اش شود؛ اما بر عکس، دانش آموزی که خود را ناموفق می داند عملکرد تحصیلی اش پایین تر از سطح استعداد و توانایی هایش ذاتی اش است؛ یعنی در واقع، این دانش آموز توانایی موفق شدن را دارد ، اما به دلیل عواملی غیر از هوش نمی تواند به حد مورد انتظار برسد، زیرا می پندارد که ناتوان است . فردی با احساس بی لیاقیتی یا بی کفایتی ،احساس می کند که نمی تواند چیزی را یادبگیرد و در نهایت،در انجام تکالیف جدید احساس درماندگی و ترس از خود بروز می دهد(برتت ،پیلی و دادت 2003 ترجمه حسین پور،1389).
فهرست مطالب
تعریف نظری خودپنداره تحصیلی
تعریف عملیاتی خودپنداره تحصیلی
فصل دوم چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خودپنداره تحصیلی
مقدمه
2-13خود پنداره
2-14نقش اسناد در خود پنداره تحصیلی
2-15خودپنداره تحصیلی
ارتباط خودپنداره تحصیلی با پیشرفت تحصیلی
پیشینه تحقیق
تحقیقات انجام شده خارجی
تحقیقات انجام شده داخلی
منابع و مآخذ
منابع فارسی
منابع انگلیسی
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود